Konsertanbefaling! Barokkanerne kommer til Fredrikstad!

Onsdag den 12. februar kommer Borg domkors gode samarbeidspartner, Barokkanerne, til Fredrikstad for å holde en egen konsert i Bibliotekets aula. Da har de satt sammen et program med noe av musikken som to av den tidlige barokkens giganter, Arcangelo Corelli og Georg Muffat, kan ha fremført under et møte de hadde i Roma i 1681. Her loves musikk som svinger, beveger og ikke minst engasjerer, med Barokkanerne i stor besetning. 

Til å lede Barokkanerne i stort format har de hentet inn barokkfiolinisten og ensemblelederen Enrico Gatti som er en av de store spesialistene på dette repertoaret. 

Konferansiér: Christian Kjos

Via denne siden kan du kjøpe billett til rabattpris. Klikk på linken under og skriv promokoden "bar-bdk" (uten hermetegn) i feltet for promokode.

Les mer og kjøp billetter


Legg til arrangementet i kalenderen din

Orkesteret er ekspert på fremføring av tidligmusikk og er Borg domkors naturlige valg av tonefølge ved fremføring av de store kirkemusikalske verk. Det er et ettertraktet orkester og Borg domkor har allerede nå gjort avtale med orkesteret om fremføring av Bachs juleoratorium i 2020. Den 12. februar kan de altså oppleves i Aulaen i egen forestilling som de har kalt "Roma 1681"